Revelat digital

Al Foto Club som molt fans del paper, ens encanten els àlbums tradicionals i de fet tenim una bona col·lecció d’idees per crear-ne. El primer pas però és la impressió de les vostres fotografies.

Treballem amb tres tipus d’impressió: la química amb paper Fujifilm Fujifilm Crystal Archive brillant o mate, sublimació amb paper Kodak brillant i el plotter per a mides més grans.

Els tres tipus són d’una qualitat excel·lent, però el procés químic permet treballar amb un flux de feina més gran i el seu cost és inferior.

Tenim uns preus molt competitius amb fotografia química i un munt de mides a escollir des de la 10×15 cm fins a mides 30×45 cm. Consulta´ns si vols mides més grans i les podrem imprimir amb plotter fins a mida 70×100 cm.

La impressió per sublimació amb paper brillant té una qualitat i una reproducció del color impressionant amb una saturació i contrast marca de la casa Kodak. Activa o desactiva l’autocorrecció per millorar automàticament la teva foto. Si porteu les vostres fotos ja editades prèviament recomanem treure aquesta autocorrecció per a una reproducció de color més respectuosa amb l’arxiu original.

Podràs escollir imprimir o no amb marge blanc i la impressió en el format Polaroid amb impressió quadrada i marge blanc.En quant a les mides oferim impressió al moment fins a mida 15×20 i un ventall molt ample amb mides més petites:

  • 5×7,5 cm
  • 7,5×10 cm
  • 10×15 cm
  • 13×18 cm
  • 15×15 cm
  • 15×20 cm

Tenim un bon assortiments d’àlbums tradicionals i en trobareu de diferents tipus.

Potser la febre del scrapbook ha baixat una mica, però ens continueu demanant àlbums molt personalitzables, on pugueu enganxar les fotos de diferents mides, escriure textos, enganxar entrades i moltes coses més. Doncs tenim un bon grapat d’opcions: amb fulla de cartolina blanca o negra, amb espiral o amb llom tradicional i amb finestra o no a la portada.

Si no teniu gaire temps, teniu els àlbums de slipin, amb una petita funda de plàstic dedicada per una mida concreta. Amb aquesta opció tindreu un àlbum llest en 10 minuts.

Els àlbums d’anelles també són una bona opció si no teniu gaire temps.

Fa molt de temps que també treballem l’àlbum artesà fet a mà i folrat amb teles naturals com el lli, la seda o el vellut. I sobre la tela trobareu un munt d’estampacions diferents: pintades, impreses o cosides amb detalls florals.

Són edicions limitades i en trobareu per a un munt d’ocasions especials: llibres de nadó, comunions o de viatges.