Càmeres analògiques de 35 mm

Càmera reutilitzable Agfa 35 mm amb flaix

Disponible en color negre, vermell i marró

La càmera reutilitzable amb disseny més  decididament retro del mercat. Adequada per a qualsevol rotllo de pel·lícula de 35 mm (color, blanc i negre) i és ideal per a qualsevol persona que desitgi començar amb la fotografia analògica. Deixa’t seduir pel seu estil trendy: disponible en negre, marró o vermell.

Objectiu de 32 mm amb un f9 i flaix incorporat.

Contingut de la caixa:

  • càmera
  • corretja de mà
  • funda de transport

La pila AAA pel funcionament del flaix no està inclosa.

Càmera reutilitzable amb flaix Swiss+go – Novocolor 35 mm

Disponible en color negre, verd i blau

La càmera perfecta per a iniciar-te al món de la fotografia analògica. Amb una òptica fixa de 31 mm i flaix. Només has de pensar en mirar pel visor i disparar, la resta amb aquesta càmera és senzill.

Lent angular fixa de 31 mm i f9.

Necessita una pila AAA (no inclosa) per al flaix.

Càmera d’un sol ús Kodak Fun Saver 35 mm 39 fotografies color i amb flaix

La càmera d’un sol ús més famosa del món, fàcil de portar amb tu a tot arreu i amb un resultats excel·lents. Fabricada amb materials reciclables, inclou flaix, per la qual cosa és ideal per al seu ús en exteriors i interiors. La pel·lícula en color Kodak Gold 800 ofereix una qualitat superior, amb detalls nítids i gra molt fi. La nitidesa i la qualitat de les imatges és clarament superior a la d’altres pel·lícules amb ISO 800. Els colors són saturats en qualsevol condició d’il·luminació i proporciona una reproducció precisa dels tons de pell als retrats.

Càmera d’un sol ús Harman blanc i negre 35 mm 27 fotografies amb flaix

Càmera d’un sol ús amb 27 exposicions en  pel·lícula  blanc i negre HP5 PLUS i flaix incorporat.

Aquest rodet d’ISO 400 fa que la càmera sigui adequada per a la majoria de les situacions tant en interiors com exteriors i, per tant, és ideal per a festes, festivals, casaments, fotografia de carrer i esdeveniments a l’aire lliure. Conté un flaix incorporat per disparar amb poca llum.