Química

Revelador pel·lícula ILFORD ILFOSOL-3

500 ml

Revelador líquid per a pel·lícula en blanc i negre. Dona un gra fi. La dissolució pot ser 1+9 (per a 5 litres de revelador) o 1+14 (per a 7,5 litres).

Revelador pel·lícula en pols ILFORD ID-11

1 L

És un revelador en pols per a pel·lícula en blanc i negre que dona excel·lents resultats quan es necessiten negatius de gra fi sense pèrdua de sensibilitat a l’emulsió. Dissolució stock 1 + 1.

Revelador pel·lícula en pols Kodak ID-76

416 gr / 3,8 L

Revelador en pols per a rodets en blanc i negre. Ofereix una gama complerta de grisos i un gra moderadament fi. Diuen que  probablement sigui el revelador més popular del món.

Revelador de pel·lícula Kodak HC-110

1 L

És un revelador líquid de gran concentració, ràpid en el temps de revelat i amb poca precipitació que farà que la química sense utilitzar ens duri molt més temps. Dissenyat per utilitzar-lo amb diferents pel·lícules en blanc i negre, pel·lícules d’arts gràfiques i  plaques de vidre.

Revelador paper Ilford Multigrade

1 L

És un revelador concentrat líquid ideal per  treballar amb paper multigrade. S’utilitza amb dilució 1+9 o 1+14. És un revelador  amb una excel·lent conservació i dona una imatge de to neutre amb la majoria de papers.

Fixador pel·lícula i paper ILFORD RAPID FIXER

500 ml / 1 L

És un fixador líquid, ràpid i funciona bé amb qualsevol tipus de pel·lícula i paper de blanc i negre. L’agent fixador és tiosulfat  d’amoni i no conté sodi (hipo).

Bany d’atur ILFOSTOP ILFORD

500 ml

Bany d’atur que s’utilitza entre el revelador i el fixador i serveix tant per pel·lícula com paper. La dilució recomanada és de 1+19.

Bany d’atur Kodak

473 ml

Bany d’atur en solució líquida per utilitzar amb pel·lícules i papers. Conté un indicador per saber quan s’esgota (amb la llum de seguretat groga, el bany nou apareix clar i quan s’acaba apareix fosc). Diluir 1 part de concentrat en 63 parts d’aigua.

Humectant Kodak Photo-Flo 200

473 ml

S’utilitza després del rentat final en el tractament de les pel·lícules per disminuir la tensió superficial de l’aigua, treure les taques de calç i facilitar un assecat més ràpid i uniforme.