Reproducció i retoc de fotografies antigues i creació d’àlbums

Si tens fotografies antigues en paper i et ve gust duplicar-les, aquí ho podràs fer. És molt possible que amb el pas del temps hagin perdut color o estiguin molt deteriorades, doncs si es així, aplicarem un retoc per millorar-les. Ratllades, taques, pèrdues de color o parts de la imatge, etc…pregunta’ns pressupost.

Farem un escanejat professional i aplicarem diferents tècniques per millorar l’enfoc i el color, respectant en tot moment l’original i el color de l’època en la que es va fer la fotografia.

Estem especialitzats en fer àlbums digitals i en moltes ocasions, la primera tasca consisteix en digitalitzar les fotografies en paper per a després maquetar el projecte digitalment.

Si tens un aniversari o festa especial i vols sorprendre algú amb un bon àlbum de records, només ens ho has de dir amb una mica d’antelació, explicar-nos les teves idees i en uns dies tindràs les fotos escanejades i una pre-maqueta que podràs revisar i fer el canvis necessaris.

Després parlarem de les diferents qualitats d’impressió: la digital i la fotogràfica.

Si vols un àlbum per a una ocasió especial, una reproducció de color més acurada i una impressió més duradora has d’escollir l’àlbum amb impressió química sobre paper fotogràfic amb paper mate Fujifilm anti empremta.

L’àlbum digital s’imprimeix digitalment sobre paper estucat brillant.