Fotografia de DNI

Oferim servei de fotografia per a DNI, NIE, carnet de conduir i passaport tant en paper com en format digital. En els tràmits de DNI i passaport a Catalunya encara és obligatori portar una fotografia recent en paper. Si necessites una fotografia de document per a altres països pregunta’ns i et direm si ens podem adaptar als requisits específics.

Els requisits de la fotografia per documents oficials són cada vegada més estrictes per a permetre una detecció facial més ràpida i millor, així que recordeu no portar una foto antiga. Si escolliu fer la foto amb nosaltres, us recomanem no portar un serrell molt llarg que tapi massa la cara i eviteu, també, les ulleres fosques.

Una fotografia recent en color del rostre del sol·licitant, mida 32×26 mil·límetres, amb fons uniforme blanc i llis, presa de front amb el cap totalment descobert i sense ulleres de vidres foscos o qualsevol altra peça que pugui impedir o dificultar la identificació de la persona.

La fotografia haurà de mostrar clarament l’oval de la cara, que inclou celles, ulls, nas, boca i mentó, i haurà de ser d’alta resolució i paper fotogràfic bona qualitat” .

Recordeu també que només s’admetrà portar el cap cobert per motius religiosos o mèdics i s’haurà de mostrar sempre l’oval de la cara que inclou celles, ulls, nas, boca i mentó.