Revelat i escanejat de rodets

Revelat

D’acord, ara ja heu fet les vostres fotos amb la càmera analògica… i ara?

Doncs al Foto Club també donem servei de revelat de rodets de 35 mm i 120 mm en color i blanc i negre. Si teniu algun rodet de diapositiva, també el podem processar.

Quines opcions oferim?

Segons les teves necessitats tenim diferents opcions a l’hora de revelar els vostres rodets:

 1. Revelat només de negatiu. Us donarem el negatiu revelat tallat en tires de 6 o sense tallar per si després el voleu escanejar. La millor opció si dubteu de com heu carregat la pel·lícula, si la càmera s’ha obert sense rebobinar o qualsevol altre “accident” durant la presa de les fotografies.
 2. Revelat de negatiu + escanejat. Us donarem el negatiu revelat i tallat o no i tots els arxius digitals llestos per imprimir digitalment en mida fins a 20×30 o per compartir. La millor opció si comences amb això de l’analògic i vols tenir una  manera econòmica de veure els resultats. Ah i amb l’avantatge de poder compartir les imatges a les xarxes.
 3. Revelat de negatiu més còpies en paper 10×15 mate o brillant. Us donarem el negatiu revelat, tallat o no i les còpies en paper Fujifilm Crystal Archive en acabat. La millor opció per a nostàlgics.
 4. Revelat de negatiu més escanejat més còpies en paper 10×15 mate o brillant. Us donarem el negatiu revelat, tallat o no, els arxius digitals i les còpies en paper Fujifilm Crystal Archive en acabat mate o brillant. Amb aquest opció ho teniu tot!

2es còpies i digitalització de negatius i diapositives

Realitzem segones còpies en paper en qualsevol  mida a partir dels vostres negatius i diapositives en format 35 mm i 120 mm.

Si tens negatius o diapositives i vols digitalitzar-los tenim diferents preus segons la quantitat i el tipus de negatiu (35 mm, 120 mm, etc).

Digitalització de cintes de vídeo i cinema

Passar les vostres cintes antigues de vídeo o cinema s’ha convertit en una feina cada vegada més habitual i uns del regals estrella dels Nadals. Si tens un munt de cintes i no tens forma de veure-les, pregunta’ns i et fem pressupost sense cap problema per digitalitzar-les.

Formats de vídeo acceptats:

 • Mini-DV,
 • VHS,
 • VHS-C
 • BETACAM
 • Digital8
 • Video8
 • Hi8

Formats de cinema acceptats:

 • Super 8 i  8mm