Foto acabat

Aquí podràs imprimir les teves imatges (fotografia o il·lustració) en diferents suport tant si vols decorar la teva casa, tens una exposició en ment o si vols donar una protecció extra a les teves imatges.

Cada imatge demana un acabat diferent, explica’ns el teu projecte i t’assessorem.

Aquí teniu un petit tast dels diferents suports:

Foam

Imprimim la teva foto en paper fotogràfic i després s’encola en un cartró ploma de 10 mm de gruix.

És l’acabat més econòmic i més lleuger. Dona-li un toc especial afegint un acabat arena damunt de la impressió que millora l’aspecte de la imatge amb un acabat de sorra fina i augmenta la durabilitat de la impressió. 

Podràs penjar-lo directament ja que inclou el sistema de penjat.

Llenç

Imprimim la teva fotografia en tela de llenç de primera qualitat i es munta a mà sobre un bastidor de fusta de diferent gruix. Si la imatge la vols imprimir en una mida molt gran et recomanem un gruix més doble per a que la fusta per la pressió de la tela no es deformi.

Pots escollir si les vores les vols d’un color concret o vols que la imatge ocupi tot el voltant.

Podem imprimir en una tela en acabat mate i brillant i podràs penjar-lo directament ja que inclou el sistema de penjat.

Forex

Fòrex

Imprimim la teva fotografia directament sobre PVC de 5 mm, un material extraordinàriament resistent i lleuger. Resistent a la humitat et permetrà col·locar-lo fins i tot a exteriors (terrassa, cambra de bany, etc).

Podràs penjar-lo directament ja que inclou el sistema de penjat i gaudir de les teves fotos amb gran nitidesa i un acabat professional mat setinat (sense reflexos).

Alumini

Imprimim la teva fotografia sobre un panell d’alumini Dibond© d’alta qualitat amb tinta UV. Amb un gruix de 3 mm té una estètica molt neta i moderna i ofereix una gran resistència i durabilitat.

Podràs penjar-lo directament ja que inclou el sistema de penjat.

metacritat

Metacrilat

Impressió d’alta qualitat en 7 colors sobre una làmina acrílica de 6 mm.

La superfície transparent, l’acabat ultra brillant i la saturació dels colors donen a les impressions en metacrilat una sensació de tridimensionalitat molt espectacular. La superfície acrílica una gran resistència i fa la impressió indeformable.

Podràs penjar-lo directament ja que inclou el sistema de penjat.

Marcs tradicionals

Aquí també trobareu una bona col·lecció de marcs per a col·locar les vostres impressions en paper. Des de mides 10×15 fins a 50×70 cm. Amb passepartout, sense, amb vitrina, etc.

Si vols muntar una exposició i vols moltes unitats d’un mateix model, avisa’ns amb temps i t’informem de la disponibilitat .